Villkor Köpvillkor-Frakt-Garanti

Köpvillkor

Priser:

Samtliga priser i webbshopen är angivna exklusive moms. I varukorgen visas en översikt över dina delar, styckepris, antal, frakt och expiditionsavgifter, moms samt totalt belopp att betala inklusive moms.

Personuppgifter:

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Ångerrätt:

Distanshandelslagen ger dig rätt till 14 dagars öppet köp, vid sk online handel.

Returer:

Returer bekostas av kunden själv om varan inte levererats fel eller är defekt. Returer skall skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Endast oöppnade returer godtas. Returer måste paketeras väl. Observera att kunden ansvarar för att returen kommer fram. Returer som inte kommer fram ersätts ej. Leveransadress finns under kontakt.

Fraktkostnader

Fraktkostnaden inkluderar expeditionsavgift och är 29kr+moms per beställning oavsett antal delar/vikt.